Të përgjithshme

Të përgjithshme Publikime dhe njoftime

Parashuta e artë

Parashuta e artë – një pagesë kompensimi që siguron mbrojtje dhe sigurim të drejtuesve në  nivel ekzekutiv në rast se ata humbasin punën apo kur ndodh një shkrirje e firmave.