Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comFig.1: Punëkërkuesit e regjistruar në sistem në vite

Tab.1 Shpërndarja gjeografike e pozicioneve të punës (Deri në July 2024)

Nr Qyteti %
1 Tirane 77.9%
2 Durres 5.2%
3 Prishtinë 2.5%
4 Vlore 1.8%
5 Fier 1.4%
6 Elbasan 1.1%
7 Shkodër 0.9%
8 Lushnje 0.8%
9 Korce 0.7%
10 Lezhë 0.5%
11 Sarandë 0.5%
12 Berat 0.5%
13 Kamëz 0.4%
14 Kavaje 0.4%
15 Gjirokastër 0.3%
16 Doha 0.2%
17 Fushë-Krujë 0.2%
18 Prizren 0.2%
19 Vorë 0.2%
20 Himare 0.2%

Fig.2: Kompanitë e regjistruara në sistem në vite

Tab.2 Tendenca e 20 pozicioneve të punës për periudhën 2022 - 2023

Nr Kategoritë 2022 2023 Diferenca
1 Agjent Shitje (Shitje-Zhvillim Biznesi) 505 527 22
2 Operator (Shërbim Klienti) 366 343 -23
3 Tjetër (E pakategorizuar) 298 288 -10
4 Financier (Financë) 389 379 -10
5 Ekonomist (Financë) 382 393 11
6 Tjetër (Biznes-Menaxhim Strategjik) 112 57 -55
7 Specialist i Strategjisë Marketing (Marketing-Produkte) 54 34 -20
8 Informaticien (Teknologji Informacioni) 149 104 -45
9 Menaxher Shitjesh (Shitje-Zhvillim Biznesi) 113 118 5
10 Tjetër (Teknologji Informacioni) 177 97 -80
11 Tjetër (HOREKA-Hoteleri-Restorant-Kafe) 68 66 -2
12 Tjetër (Financë) 545 391 -154
13 Inxhinier (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 203 155 -48
14 Inxhinier Ndërtimi (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 236 234 -2
15 Shitës (Profesionistët) 335 451 116
16 Arkitekt (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 178 173 -5
17 Analist Kredie (Financë) 183 238 55
18 Inxhinier Mekanik (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 115 97 -18
19 Recepsionist (Administrim) 137 171 34
20 Administrator Rrjeti (Teknologji Informacioni) 13 9 -4

Fig.3 Vendet e lira të shpallura në platformë

Tab.4 20 Pozicionet e punës dhe kategoritë kryesore (Deri në July 2024)

Nr Kategoritë %
1 Agjent Shitje (Shitje-Zhvillim Biznesi) 9.5%
2 Operator (Shërbim Klienti) 5.8%
3 Tjetër (E pakategorizuar) 5.2%
4 Financier (Financë) 4.1%
5 Ekonomist (Financë) 4.0%
6 Tjetër (Biznes-Menaxhim Strategjik) 3.7%
7 Specialist i Strategjisë Marketing (Marketing-Produkte) 3.0%
8 Informaticien (Teknologji Informacioni) 2.2%
9 Tjetër (Teknologji Informacioni) 2.2%
10 Menaxher Shitjesh (Shitje-Zhvillim Biznesi) 2.2%
11 Tjetër (HOREKA-Hoteleri-Restorant-Kafe) 2.1%
12 Inxhinier (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.9%
13 Tjetër (Financë) 1.9%
14 Inxhinier Ndërtimi (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.8%
15 Shitës (Profesionistët) 1.7%
16 Arkitekt (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.5%
17 Analist Kredie (Financë) 1.4%
18 Inxhinier Mekanik (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.3%
19 Recepsionist (Administrim) 1.2%
20 Administrator Rrjeti (Teknologji Informacioni) 1.2%

Tab.5 20 Kategoritë preferenciale të punëkërkuesve (Deri në July 2024)

Nr Kategoritë %
1 Shef Kontabël (Financë) 7.1%
2 Ekonomist (Financë) 5.0%
3 Inxhinier Mekatronik (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 4.3%
4 Inventarizues (Financë) 4.3%
5 Auditor (Financë) 3.1%
6 Montazhier (Art dhe Televizion) 3.1%
7 Inxhinier Nafte (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.8%
8 Dizajner (Art dhe Televizion) 1.8%
9 Inxhinier Hidro (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.8%
10 Inxhinier Gjeologji-Miniera (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.6%
11 Balerin (Art dhe Televizion) 1.5%
12 Kostumograf (Art dhe Televizion) 1.4%
13 Sekretar (Administrim) 1.3%
14 Administrator Biznesi (Biznes-Menaxhim Strategjik) 1.3%
15 Inxhinier (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 1.2%
16 Recepsionist (Administrim) 1.2%
17 Guidë Turistike (Shërbim Klienti) 1.0%
18 Analist Kredie (Financë) 0.9%
19 Arkitekt (Ndërtim dhe Industri e rëndë) 0.9%
20 Menaxher Zyre (Administrim) 0.9%

Fig.4 Punëkërkues sipas gjinisë

Tab.6 Punëkërkues sipas grupmoshës

* % është llogaritur mbi bazën e profileve që e kanë të plotësuar fushën e ditëlindjes.

Nr Grup Mosha %
1 Mosha < 25 3%
2 Mosha > 55 3%
3 Mosha 25 - 34 29%
4 Mosha 35 - 44 38%
5 Mosha 45 - 54 28%

Kontakto me ekipin e duapune.com
Cel: (AL) +355 69 2031581
[email protected]


Asnjë pjesë e këtij botimi nuk mund të riprodhohet, transmetohet, transkriptohet, të ruhet në sisteme të marrëse ose të përkthehet në gjuhë tjetër, në çfarëdo forme apo mjet elektronik, mekanik, fotokopjues, regjistrues ose të tjerë, pa lejen paraprake me shkrim nga DM Consulting Services (DMCS).

Të drejtat e autorit, informacioni konfidencial, patentat, të drejtat e projektimit dhe të gjitha të drejtat e tjera të pronësisë intelektuale të çfarëdo natyre të paraqitura në këtë material janë dhe do të mbeten pronë e vetme dhe ekskluzive e Consulting Services (DMCS). Informacioni i paraqitur këtu besohet të jetë i saktë dhe i besueshëm.