Ndihmon punëkërkuesinpër të gjetur punë dhe karrierë më të mirë.

duapune.com, portali online i punës që flet
jo vetëm shqip

Ndihmon punëdhënësinpër kandidatët më të përshtatshëm.

Shpallni vendet e lira të punës,
kudo dhe kurdoherë

<p>Shumë vende, qindra punë aktive, mbi 114509 CV, rreth 148658 përdorues, mijëra vizita mujore, mijëra kompani.</p>

Zgjidh Vendin

Rreth duapune.com

Bashkim i kandidatit më të mirë, me kompaninë më të mirë falë përdorimit të inteligjencës dhe teknologjisë më të fundit, e aplikuar në vendet në zhvillim.

Për Punëdhënës

Mbi 5,000 kompani në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në vende të tjera të huaja na besojnë ne me postimet e tyre dhe përdorimin e Kërkimit dhe Përzgjedhjes të Bazës së të Dhënave të CV-ve.

Për Punëkërkues

Bëhuni pjesë e një kompanie të madhe në rekrutime online dhe ndani suksesin tonë.

Duapune.com është një platformë online për punë dhe karrierë më të mirë (#duapune) për të ndihmuar punëdhënësit
të gjejnë dhe të punësojnë personin më të mirë në Ballkan, dhe në vendet në zhvillim me cmime të arsyeshme
dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.