Të përgjithshme

Të përgjithshme Lojëra argëtuese dhe humor

Diferenca midis teje dhe shefit tënd

1.  Kur ti nuk bën një detyrë, je dembel. Kur shefi nuk e bën, është shumë i zënë. 2. Kur ti shkel një rregull etike, po tregohesh i pasjellshëm. Kur shefi shkel disa rregulla, po tregohet origjinal. 3.  Kur ty të duhet një kohë e gjatë për të bërë dicka, je i/e ngadaltë. Kur shefit i duhet një kohë e gjatë, ai po e bën punën të plotë. 4. Kur ti bën një gabim, je budalla. Kur shefi bën një gabim, është thjeshtë njerëzore. 5. Kur bën dicka që nuk të është thënë ta bësh, po kalon autoritetin tënd. Kur shefi bën dicka të tillë, ajo quhet iniciativë. 6. Kur ti mban një qëndrim, po tregohesh kokëfortë. Kur shefi e bën dicka të tillë, po tregohet i vendosur. 7. Kur ti je jashtë zyrës, po sorollatesh, Kur shefi jot është jashtë zyre, ai është për punë biznesi. 8. Kur ti je një ditë sëmurë, ti je gjithmonë sëmurë. Kur shefi është një ditë sëmurë, ai duhet të jetë shumë sëmurë.