Lojëra argëtuese dhe humor

Lojëra argëtuese dhe humor

Quiz: A e gjen dot pergjigjen e pyetjes qe Elon Musk ben zakonisht ne intervista pune?

Si thoni, a jeni mjaftueshëm i zgjuar për të punuar me Elon Musk? Le ta shohim!

Në vitet e para të kompanisë SpaceX, CEO Elon Musk i pyeste kandidatët potencial për punë pyetjen e mëposhtme.

Jeni duke qëndruar diku në sipërfaqen e Tokës. Ju ecni një milje në jug, një milje në perëndim dhe një milje në veri dhe përfundoni pikërisht aty ku u nisët. Ku ndodheni? (*1 milje=1.609 km)

Keni ndonjë ide?

Përgjigje: Afër Polit të Veriut ose Polit të jugut janë 2 opsione 

Si shumica e pyetjeve në intervista pune, Musk përdor këtë ushtrim për të parë se si njerëzit i qasen zgjidhjes së problemeve dhe përpunojnë informacionin.