Horoskopi i karrierës

Horoskopi i karrierës

Virgjeresha ne pune

Java e tretë e Korrikut duket se ka nisur e qetë. Bëni kujdes nga fundi i muajit sepse njëri nga kolegët do të bëjë zyrën rrëmujë dhe mund të përfundoni duke bërë debat.