Horoskopi i karrierës

Horoskopi i karrierës

Akrepi ne pune

Këtë javë u sygjerohet akrepave të mësojnë të marrin të paktën një herë në jetë këshilla. Të tjerat i keni si gjithmonë në terezi. Me kaq yjet e mbyllin për ju. Për sa i përket punës, Mërkuri dhe Jupiteri janë të favorshëm, një kohë e mirë për t'u vënë re dhe për ndonjë promovim.