Evente

Evente

Ekipi i duapune.com retreat day

Në datë 11 Korrik  ekipi i duapune.com organizoi Retreat-in e rradhës për vitin 2023.

Udhëtimi filloi në oren 09:00 me nisjen drejt Liqenit të Bovillës, një liqen artificial i krijuar mbi shtratin e Lumit Tërkuz. Krijimi i këtij liqeni ka si qëllim, furnizimin me ujë të qytetit të Tiranës. Kafja e mëngjesit u shijua në restorant Bovilla me pamjen spektakolare të liqenit dhe gjelbërimit. Më pas ekipi i duapune filloi ngjitjen në Majën e Gamtit për të soditur pamjen e liqenit dhe për të krijuar kujtimet e rradhës.

Pas ecjes prej 2 orësh grupi u rikthye sërish në restorant Bovilla për çplodhje por edhe për te shijuar  një drekë tradicionale me ushqime bio të zonës. Më pas në grupe të veçanta u organizuan aktivitete dhe lojra trajnuese për të nxitur bashkëpunimin në grup dhe njohjen më të mirë të njëri – tjetrit.

 

WhatsApp Image 2023-07-17 at 2.37.53 PM.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.45.54.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-17 at 2.37.55 PM.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-17 at 2.37.54 PM.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 10.32.48.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-17 at 14.45.12.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.39.31.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.38.48.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 14.14.01.jpeg

WhatsApp Image 2023-07-19 at 13.47.06.jpeg

 

 

Pushime të mbara nga duapune.com