Punëkërkues

Punëkërkues Statistika

Punësimi gjatë kësaj kohe - Sondazhi në duapune.com

Javën e kaluar duapune.com publikoi sondazhin e rradhës, për t'u njohur disi me situatën e punëkërkuesve. Pyetjes "Keni ndryshuar punë këto kohë?" punërkuesit aktivë në duapune.com i janë përgjugjr kështu: Cilado qoftë arsyeja e të qenurit i papunësuar, nëse jeni aktualisht në kërkim të një pune ju ftojmë të vizitoni mundësitë e ofruara tani në

>>> duapune.com <<<

"Miku juaj për punë dhe karrierë" - duapune.com