Punëkërkues

Punëkërkues Statistika

Jeni pushuar ndonjërë nga puna? - Ja si jeni përgjigjur ju...

Rezultat i papritur në sondazhin e javës. 48% e pjesëmarrësve janë pushuar minimalisht një herë nga puna. Por, gjithashtu ne do të kishim dëshirë të dinim arsyen pse jeni larguar nga puna, dhe ju mund të na jepni përgjigjen tuaj këtu:
>>SONDAZHI<<<
“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com