Punëkërkues

Punëkërkues Statistika

Çfarë dëshiron 56% e punëkërkuesve në duapune.com të bëjë këtë verë?

Në pyetësorin e rradhës të zhvilluar në duapune.com, ju pyetëm në lidhje me planet tuaja gjatë kësaj vere. Alternativa më e zgjedhur, siç mund të shihni, është dëshira për të filluar një punë të re. Dëshira juaj për të filluar një punë të re mund të jetë e mundur mes 442 pozicioneve të reja aktive në duapune.com. Ndaj mos nguroni të ndiqni këto 4 hapa:

  1. Hyni në duapune.com si punëkërkues >>> https://duapune.com/logincilat presin
  2. Ngarkoni CV në llogarinë tuaj. Nëse nuk e keni një CV ju ndihmojmë ne me një shembull këtu >>> Shembull CV
  3. Zgjidh pozicionin e punës që preferon
  4. Kliko >>> APLIKO

Për çdo pyetje tjetër mbi proçesin e aplikimit mund të na shkruani apo t'i referoheni informacionit këtu:

Suport për Punëkërkuesin

 SUKSESE!!! “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com