Më i Miri, Për Më të Mirin, Mes Më të Mirës

Kreu > Rreth duapune.com


Bashko Kandidatin më të Mirë, me Kompaninë më të Mirë, falë inteligjencës më të mirë të mëndjes dhe teknologjisë, e zbatuar në vendet në zhvillim.

Mbi 5,000 kompani në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në vende të tjera të huaja na besojnë ne me postimet e tyre dhe përdorimin e Kërkimit dhe Përzgjedhjes të Bazës së të Dhënave të CV-ve.

Për më tepër, klientët e duapune.com mund të kërkojnë punonjës në më shumë se 130 vende nëpërmjet partneritetit ndërkombëtar me "the-network.com" dhe almacareer.com.

Avantazhi ynë kryesor


 • Çmime të arsyeshme
 • Teknologjia më e fundit dhe shërbime në shumë kanale (web, mobile, cloud, dhe më shumë)
 • Komunitet natyral në rritje të vazhdueshme
 • Sukses i provuar në treg dhe ekspertize në fushën e BNJ
 • Integrim i plotë dhe sinkronizim me platforma të ndryshme (web, mobile, rrjete sociale, gazete online)
 • Kompetenca të dalluara për Burimet Njerëzore

Cfarë ofron duapune.com si vlerë të vecantë?


 • Ekipi - i qëndrueshëm, me eksperiencë dhe me pasion.
 • Produkt/Shërbim - Një hibrid i cilësive më të mira të portaleve online dhe përdorimi i teknologjive të avancuara.
 • Ekspertizë e dalluar për Burimet Njerëzore
 • Model tregëtie elektronike të portalit të punësimit
 • Rekrutues ndërkombëtar nëpërmjet the-network dhe almacareer.

Duapune.com është një platformë online për punë dhe karrierë më të mirë (#duapune) për të ndihmuar punëdhënësit
të gjejnë dhe të punësojnë personin më të mirë në Ballkan, dhe në vendet në zhvillim me cmime të arsyeshme
dhe cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë më të fundit.