Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comTirane, Shqipëri 19-07-2022 edhe 21 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Kontabël
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
Mesatare (3 - 10 vite)
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
19-07-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ''Marea Resort'' (Kavajë), "Tarraca e Ullijve" (Dhërmi), "Plazhi i Gurtë" (Qeparo), "Bougainville Bay" (Sarandë) si edhe "Meshtekna" Brezovice. Kompania kerkon te rekrutoje staf ne pozicionin "Pergjegjes/e Kontabiliteti" ne Departamentin e Finances.

Detyrat

Likujditetet:

 • Kontabilizimi i veprimeve bankare Kontrolle te kurseve dhe rakordimet me statement dhe llog 581/01.
 • Kontabilizimi i tyre si edhe shperndarja sipas situacioneve te raportuara.
 • Ndjekja dhe kontrolli i deklarimeve ne skemen e tatimeve.
 • Kontrolli i listeprezencave dhe rakordimi me fuqine punetore te deklaruar.
 • Perpilim i gjithe dokumentacionet ne rastet e punonjesve me raporte mjekesore (te pagueshme nga skema e sigurimeve shoqerore).
 • Hartimi i listepagesave dhe ngarkimi ne sistem e-filling.
 • Nxerrja e urdherpagesave mujore per sigurimet shoqerore dhe dergimi i saj per likujdim Hartimi dhe Raportimi periodik i formatit TIP mbi pagat tek Eksperti Kontabel dhe strukturave te tjera sipas kerkeses.
 • Informacione periodik mbi listepagesat tek burimet njerezore.

Magazinat:

 • Kontrolli i artikujve.
 • Daljet e materialeve te perdorura ne cdo objekt dhe shperndarja e tyre sipas qendrave te kostos (reference analizes se daljeve te situacioneve mujore).
 • Rakordimi i gjendjeve te artikujve analitik ne fund te muajit me gjendjet reale ne magazina.

Blerjet:

 • Kontroll mbi rregjistrimin e blerjeve te ne lidhje me ekstremitetet e faturave tatimore si cmim, sasi, Nipt, date, nenshkrim, transportues etj.
 • Rregjistrim i faturave te blerjes ne rastet kur eshte e nevojshme.
 • Perpilimi i librit te blerjes dhe kontroll i tij.
 • Deklarimi periodik i tij ne sistemin tatimor e-filing.

Import – Export:

 • Perpilimi i pasqyrave te mallrave te importit, nxjerrja e kostove per materialet e blera.
 • Rregjistrimet kontabel te tyre. Perpilimi i pasqyrave te mallrave per export, kalkulimi i cmimit te shitjes.
 • Prerja dhe regjistrimi kontabel i fatures se shitjes Hartimi dhe Raportimi periodik i formatit TIP mbi IMP-EXP tek Eksperti Kontabel dhe strukturave te tjera sipas kerkeses.

Shitjet:

 • Pas rakordimeve me Kostoisten, plotesohet tabela me te dhenat per situacionet per shitje.
 • Prerja e faturave fizike dhe bashkelidhja e situacioneve te hartuara nga inxh.
 • Kostoist Kontabilizimi i tyre dhe shperndarja sipas qendrave te kostos.
 • Analiza e pagushmerise se TVSH dhe nxjerrje e informacionit te duhur mbi te.
 • Per Blerjet e lendeve te para, inventar, sherbime, nenkontraktore, blerje AQT, parapagime.
 • Per Shitjet e situacioneve sipas objekteve, mallrave, AQT, qerave me TVSH sipas rastit.
 • Gjendjet e stokut te krijuar ne lende te pare, mallra dhe karburant Perpilim i pasqyrave mujore dhe progresive ne lidhje me pagueshmerine e tvsh.

Klientet:

 • Hartimi i fatures se parapagimeve per arketimet e klieneteve dhe kontabilizimi i saj Hartimi i fatures se shitjes sipas kontratave te shitblerjes.
 • Rakordimi i mujor i tyre dhe raportimi periodik i formatit TIP mbi Shitjet tek Eksperti Kontabel dhe strukturave te tjera sipas kerkeses.

Furnitoret:

 • Rakordimi periodik i furnitoreve mbi kartelat kontabel.
 • Analizat mbi gjendjen e furnitoreve real - fiskal.
 • Dhenie informacion mbi gjendjen fiskale te furnitoreve (per menaxheret).
 • Dhenie Informacioni strukturave te ndryshme te brendshme dhe te jashtme.
 • Hartimi, rakordimi, analiza dhe raportimi i dokumentacionit fiskal tek Eksperti Kontabel dhe struktura te tjera te interesuara per perpilimin e pasqyrave financiare 3-mujore, 6-mujore, 9-mujore dhe vjetor.
 • Hartimi, rakordimi, analiza dhe raportimi i dokumentacionit fiskal tek Eksperti Kontabel dhe struktura te tjera te interesuara per kontrolle te ndryshme te institucioneve financiare.

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare, në degën Financë- Kontabilitet;
 • Të ketë eksperiencë jo më pak se 5- vjeçare pune, në këtë fushë;
 • Te njohe mire programin Alpha Web ne nivelin e kontabilistit si dhe te perdore programet baze Office, etj;
 • Te kete njohuri shume te mira rreth dokumentacioneve financiare;
 • Saktësi dhe produktivitet, aftësi për të përmbushur afatet;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi, etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri të mira të gjuhës Angleze, njohja e një gjuhë tjetër përbëjn avantazh;
 • Të kenë frymë pozitive në punë në çdo kohë;
 • Fleksibilitet me orarin e punës.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Aplikantet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen tone zyrtare te emailit: [email protected] shoqeruar me leter motivimit.


Kontakt: 068 40 52 085

Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1, Selite, Tirane.


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Agikons

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort&rsquo...

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Kontakto kompaninë në WhatsApp Punët aktive të kompanisë