Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Mirëseerdhët në duapune.comPrishtinë, Kosovë 26-08-2022 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.


Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni
Mësues
Tipi i punës
Kohe e plote
Eksperiencë
---
Kërkohet foto
Jo
Letër interesi
Jo
Rroga mujore
---
Data e përfundimit
26-08-2022
Data e fillimit të punës

Përshkrimi

Bazuar në Statutin, Rregulloren për Gradat, Titujt, Zgjedhjen dhe Avancimin e personelit Akademik, si dhe rregullat e brendshme të institucionit, Kolegji Heimerer shpall këtë:

Konkurs për zgjedhje/rizgjedhje të personelit akademik në programet e mëposhtme.

MËSIMDHËNËS NË:

 • Infermieri - 2 Pozita
 • Fizioterapi – 2 Pozita
 • Shkenca Shëndetësore për Profile Diagnostike ( Biomjekësi) – 2 Pozita
 • Psikologjik Klinike – 2 Pozita
 • Punë Sociale – 2 Pozita
 • IT në Shëndetësi – 2 Pozita.

Kualifikimet

Dokumentacioni i nevojshëm:

 • Formulari i Aplikimit;
 • Biografia në Europass (CV);
 • Dokument Identifikues valid i Republikёs sё Kosovёs, ose shtetit nga vini;
 • Kopjet e Diplomave;
 • Vendimi për thirrjen akademike paraprake;
 • Lista e publikimeve shkencore me linqet e publikimeve;
 • Dëshmitë për pjesëmarrje aktive dhe pasive në konferenca vendore dhe ndërkombëtare;
 • Dokumente të tjera që përkojnë me kërkesat për thirrjen për të cilën aplikoni.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga duapune.com.

Kushtet për aplikim:

Kushtet për aplikim dhe për zgjedhje të stafit akademik janë të parapara me Ligjin e Arsimit të Lartë (Ligji nr, 04/L-037), me Statutin e Kolegjit Heimerer dhe me Rregulloren për zgjedhje dhe avancim të stafit akademik.

Të drejtë konkurrimi për pozitën e Mësimdhënësit kanë vetëm ata që kanë gradën Doktor Shkence PhD dhe duhet të përmbushin kriteret si në vijim:

Histori të suksesshme në mësimdhënie, Hulumtim dhe praktikë profesionale së paku 3 vite (6 semestra).

 Diplomë Doktorature, ekuivalente me niveli e 8 të Kornizës Kombëtare të Kualifikimeve dhe vendimi mbi nostrifikimin nga MASHT nëse grada është fituar jashtë Republikës së Kosovës

 1. Publikime tё artikujve në revista, sё paku 1 publikim nё revistat shkencore me impakt faktor >0 të indeksuara në WoS ose Scopus, si autor i parë ose autor korospodent
 2. Pjesëmarrje në konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare në së paku 2 konferenca.

Dorëzimi i dokumentacionit:

Dokumentet duhet të dorëzohen me kohë sipas afatit të konkursit.

Dokumentet duhet të dorëzohen tek Zyrtarja për Burime Njerëzore, znj. Albiona Gashi në kopje fizike ose në formë elektorinke në email adresën: [email protected]

Për publikimet dhe librat nevojitet vetëm faqja e parë e artikullit ose kopertinës së librit.

Nëse dokumentacioni nuk është i plotë nuk do të dërgohet tek komisioni për vlerësim.

Konkursi mbetet i hapur nga data 29.07.2022 deri me 15.08.2022.


Kujdes

Aktualisht ju nuk keni një CV të ruajtur në sistem. Për të aplikuar në këtë pozicion pune, ju mund të krijoni një CV të re ose të ngarkoni një ekzistuese në sistem, duke klikuar këtu.Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


Kolegji heimerer

Kolegji Heimerer është qendër akademike e shkencave shëndetësore, e cila ka për qëllim promovimin e shëndetit të mirë në shoqëri përmes edukimit ndërdisiplinor, hulumtimeve inovative, ofrimit të shërbimeve moderne, dhe ndikimit të politikave shëndetësore.

INFORMACIONE KONTAKTI

Profili i Kompanisë Punët aktive të kompanisë