Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 81624

Menaxheri i Llogarisë së Shitjeve

Tirane, Shqipëri 05-10-2023 edhe 13 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Menaxher Shitjesh

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

05-10-2023

---

---


Përshkrimi

Roli i një Menaxheri të Llogarisë së Shitjeve për një Integrator të Sistemit IT përfshin ndërtimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve me klientët, kuptimin e nevojave të tyre dhe shitjen e zgjidhjeve dhe shërbimeve të TI-së që përputhen me ato nevoja.

Këtu janë detyrat dhe përgjegjësitë kryesore që lidhen me këtë rol:

 1. Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin:
  • Të ndërtojë marrëdhënie të forta, të bazuara në besim me klientët ekzistues dhe potencial.
  • Të kuptojë qëllimet e biznesit të klientëve, sfidat dhe nevojat e TI-së për të ofruar zgjidhje të përshtatura.
 2. Strategjia e Shitjes:
  • Të zhvillojë dhe ekzekutojë një strategji shitjeje për të synuar klientët dhe industritë e mundshme.
  • Të identifikojë mundësitë dhe tregjeve të reja të biznesit për shërbimet e integrimit të sistemit të TI-së.
 3. Shitje konsultative:
  • Të veprojë si një konsulent për klientët, duke ofruar njohuri se si integrimi i sistemit të TI-së mund të adresojë pikat e tyre të dhimbjes dhe të nxisë rritjen e biznesit.
  • Të ofrojë këshilla të ekspertëve për zgjidhjet më të përshtatshme bazuar në kërkesat e klientëve.
 4. Prezantimi i zgjidhjes:
  • Të prezantojë zgjidhjet e integrimit të sistemit të TI-së për klientët, duke shfaqur përfitimet, veçoritë dhe propozimet e vlerave të tyre.
  • Të krijojë prezantime dhe propozime bindëse që nxjerrin në pah avantazhet teknike dhe të biznesit të zgjidhjeve.
 5. Analiza e Nevojave:
  • Të kryejë diskutime të thelluara të analizës së nevojave me klientët për të kuptuar kërkesat e tyre teknike dhe të biznesit.
  • Të përkthejë nevojat e klientit në specifikime teknike dhe bashkëpunojë me ekipin teknik për të hartuar zgjidhje të përshtatshme.
 6. Propozimi dhe negocimi i kontratës:
  • Të përgatisë dhe paraqesë propozime të strukturuara mirë që përshkruajnë qëllimin, koston dhe përfitimet e zgjidhjeve të propozuara.
  • Të negociojë kushtet e kontratës, çmimet dhe marrëveshjet e nivelit të shërbimit.
 7. Menaxhimi i tubacionit:
  • Të menaxhojë linjën e shitjeve duke gjurmuar drejtimet, mundësitë dhe marrëveshjet në faza të ndryshme të procesit të shitjes.
  • T’u japë  përparësi klientëve dhe mundësive bazuar në vlerën e tyre të mundshme dhe probabilitetin e mbylljes.
 8. Rrjetëzimi:
  • Të marrë pjesë në ngjarje të industrisë, konferenca dhe sesione rrjetëzimi për të zgjeruar praninë e kompanisë dhe për të identifikuar klientët e mundshëm.
  • Të krijojë një rrjet të fortë profesional brenda komunitetit të IT dhe biznesit.

 

 1. Bashkëpunimi:
  • Të bashkëpunojë ngushtë me ekipin teknik, menaxherët e projektit dhe palët e tjera të interesuara për të siguruar një tranzicion të qetë nga shitjet në zbatimin e projektit.
  • Të sigurojë të dhëna për ekipin teknik për të siguruar që zgjidhjet të përputhen me pritjet e klientit.
 2. Parashikimi dhe raportimi:
  • Të sigurojë parashikime të sakta të shitjeve dhe raporte të rregullta mbi aktivitetet e shitjeve, progresin dhe sfidat për menaxherin e shitjeve ose ekipin drejtues.
 3. Komentet e klientit:
  • Të mbledhë komente nga klientët në lidhje me performancën e zgjidhjeve dhe shërbimeve të integruara.
  • Të përdorë reagimet për të përmirësuar vazhdimisht kënaqësinë e klientit dhe cilësinë e ofertave.
 4. Analiza e tregut dhe e konkurrencës:
  • Të qëndrojë të përditësuar mbi tendencat e industrisë, teknologjitë në zhvillim dhe aktivitetet e konkurrencës për të qëndruar konkurrues dhe relevant.
 5. Suksesi i klientit:
  • Të sigurojë dorëzim të suksesshëm të projektit dhe kënaqësinë e klientit pas mbylljes së shitjes.
  • Të veprojë si një pikë kontakti për klientët, duke adresuar çdo shqetësim ose problem që lind.
 6. Rritja dhe shitja e kryqëzuar:
  • Të identifikojë mundësitë për të shitur shërbime shtesë, përmirësime ose zgjidhje plotësuese për klientët ekzistues.
 7. Rinovimi i kontratës:
  • Të menaxhojë rinovimet dhe zgjatjet e kontratave, duke ushqyer marrëdhëniet afatgjata me klientët.

Roli i një Menaxheri të Llogarisë së Shitjeve për një Integrues të Sistemit IT kërkon një kombinim të njohurive teknike, aftësive të shitjes, aftësive për ndërtimin e marrëdhënieve dhe një kuptim të thellë të nevojave të biznesit të klientëve. Komunikimi efektiv, zgjidhja e problemeve dhe një qasje e përqendruar te klienti janë thelbësore për të pasur sukses në këtë rol.


Shënime


E-mail: [email protected]


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


www.ccs.al


Computer & Copier Systems (CCS)

Computer Copier System (CCS), e themeluar me 1993, eshte nje Shoqeri e cila ofron Teknologji, Zgjidhje dhe Sherbime Informatike per te gjithe tregun e Informacionit Teknologjik Shqipetar. Ne besojme fortesisht ne nje kontribut positiv dhe te pakrahasueshem qe Informacioni Teknologjik mund te kete ne zhvillimin ekonomik dhe social te vendit. Vizioni i Shqiperise eshte integrimi ne Komunitetin Evropian. Nga ana tjeter ne objektivat e tij per “Ndertimin e nje Evrope te Zgjuar” Komisioni i KE ka deklaruar se “Gjysma e te ardhurave te prodhuara nga ekonomite tona jane rrjedhoje e impaktit qe ICT (Informacioni dhe Komunikimi Teknologjik) ushtron mbi produktet, sherbimet dhe mbi procesin e biznesit”. Per kete, ne besojme qe produktet, sherbimet dhe mbeshtetja jone ne ICT ndaj Institucioneve (publike dhe private) si dhe ndaj popullsise Shqipetare ne pergjithesi, do te kontribuoje ne menyre positive ne arritjen e ketij objektivi kaq te rendesishem per te gjithe ne. Ne nuk levizim thjesht kuti dhe nuk jemi thjesht nje kompani importi per IT por perkundrazi, ne sigurojme teknologji te avancuar dhe krijojme vlera te reja per klientet tane permes sigurimit, integrimit dhe implementimit te teknologjive me te fundit. Ne besojme qe produktet dhe sherbimet qe ne ofrojme jane te vecanta sepse, ne krye te prioriteteve tona nuk kemi vetem fitimin qe eshte me se normale per c’do kompani, por dhe sidomos kenaqesine e klientit. Me fjale te tjera, ne i kushtojme rendesi investimenteve te klienteve tane dhe sigurohemi qe keto investimente te krijojne nje impakt pozitiv dhe nje kthim te kapitalit te investuar (ROI) te shpejte ne biznesin e tyre duke ndihmuar ne kete menyre, rritjen e klienteve tane dhe si rjedhim, rritjen tone. Suksesi i klienteve tante eshte i lidhur direkt me suksenin tone.


INFORMACIONE KONTAKTI