Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 72778

Menaxhere Burimesh Njerëzore

Tirane, Shqipëri 10-12-2022 edhe 3 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Menaxher i Burimeve Njerezore

Kohe e plote

Mesatare 3 - 10 vite)

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

10-12-2022

---

1


Përshkrimi

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Qëllimi ynë është të ndërtojmë marrëdhënie të besueshme dhe afatgjata me kandidatët dhe bizneset. Vizioni ynë është të sigurojmë që njerëzit në tregun tonë të frymëzohen, motivohen, trajnohen dhe zhvillohen për të përqafuar të ardhmen e punës. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t'i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

Pozicioni i punës: Menaxhere Burimesh Njerëzore

Kushtet e kontratës: E pacaktuar

Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri

Qellimi i Pozicionit: Po kërkojmë një individ të kualifikuar në rolin “Menaxher Burimesh Njerëzore” për t’ju bashkuar ekipit për Klientin tonë lider në fushën e mobilimit, tregtimit të hidrosanitareve, pllakave dhe industrinë e ndërtimit.


Detyrat

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Drejton proçedurat  bazë  të  BNJ  të  kompanisë  për  administrimin  e  punonjësve, rekrutimin, trajnimin dhe zhvillimin e karrierës.
 • Komunikon me Menaxherët e Departamenteve apo me Zyrat Qëndrore me qëllim zbatimin e politikave në mënyrën e duhur.
 • Ndërton, zhvillon dhe monitoron buxhetin dhe burimet e tjera që i janë caktuar Departamentit të BNJ.
 • Harton, drejton dhe ndjek zbatimin e planin të rekrutimit.
 • Ndjek proçesin e nënshkrimit të kontratave individuale të punës për punonjësit si dhe zbatimin e proçedurave të brendshme të kompanisë në përputhje Kodin e Punës dhe ligje të tjera te zbatueshme.
 • Përpilon, ndjek dhe sigurohet që administrimi i dosjeve të personelit të jetë i plotë dhe në cilësi duke monitoruar plotësimin me të gjitha dokumentat e kërkuara.
 • Ndjek procesin me plotesimin me mjete/pajisje të punës të nevojshme për cdo punonjës në kompani që të perdorë në pozicionin e tij të punës.
 • Përgatit listëprezencën  e   punonjësve. 
 • Mban marrëdhënjet  me  organet  tatimore  dhe  zyrën  e  punës  duke respektuar legjislacionin, kodin e punës etj;
 • Përcakton së bashku me Menaxherët e Departamenteve dhe administron nevojat për trajnim për punonjësit e kompanisë;
 • Ndjek Panairet e Punësimit me qëllim tërheqjen e talenteve dhe praktikave të vlefshme për kompaninë;
 • Mbledh, monitoron, përpunon dhe administron informacionin në lidhje me shpenzimet e personelit.

Kualifikimet

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e lartë, preferohet në degët Menaxhim, Shkenca Sociale, Shkenca Politike apo fusha të ngjashme.

Eksperienca e Punës:

 • Të ketë minimalisht 3-5 vjet eksperiencë të ngjashme në menaxhimin e BNJ;
 • Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme dhe ekspozim në fushat e ekspertizës që kërkon pozicioni;

Aftesitë Kryesore:

 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese;
 • I/E aftë të punojë në skuadër por edhe në mënyrë individuale;
 • Aftësi shumë të mira në programet MS Office.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze. Njohja e një gjuhe tjetër përbën avantazh.
 • Aftësi të mira të menduarit analitik dhe zgjidhjes së problemeve.
 • Dëshira e fortë për të mësuar, përvetësuar njohuri të reja dhe për t'i zbatuar ato në praktikë.

Kushtet e punës: Kompania ofron një mjedis komod dhe miqësor për të punuar me një paketë benefitesh tërheqëse dhe konkuruese.

Procedurë Aplikimi:

Në rast se posedoni cilësitë e listuara më sipër, ju lutem të dërgoni CV tuaj brenda datës 30.11.2022 në adresën tonë elektronike: [email protected]

"Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Vetëm kandidatet e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga Agjencia.


Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Profesionisti Recruitment Agency

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right staff. Our purpose is to build trusted, long-term relationships with candidates and businesses. Our vision is to ensure that people in our market are inspired, motivated, trained and developed to embrace the future of work. Our mission is to help our customers source and hire the most qualified professionals in select and highly skilled occupations, and to help those professionals find the best job opportunities in their respective fields and further their careers.


INFORMACIONE KONTAKTI