Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 81960

Menaxher Projekti

Tirane, Shqipëri 16-10-2023 edhe 14 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Menaxher Projektesh

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga minimale bruto: Rroga maksimale bruto: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

---

16-10-2023

---

---


Përshkrimi

"I.S.D.C" Dega në Shqipëri e kompanisë prestigjoze I.S.D.C Ltd me qendër në Zvicër, ushtron aktivitetin e saj edhe në Shqipëri që prej 2009 me bazë prodhimin dhe shitjen e lëndës së parë me cilësinë më të lartë të materialeve të ndërtimit dhe infrastrukturës, import- eksportin dhe ndërtimin.

Ne jemi në kërkim të një Project Manager, cili do të veprojë si mbikëqyrës dhe përgjegjës kryesor për menaxhimin e ekipit te inxhinierëve të zbatimit, puna e të cilëve përbëhet nga projektimi dhe zhvillimi I projekteve ndërtimore.

Project Manager, duhet të monitorojë mirëmbajtjen e duhur dhe të përpiktë të pajisjeve, të sigurohet që të respektohen të gjitha masat e parandalimit të sigurisë. Përgjegjësitë e tjera përfshijnë monitorimin e nevojave të personelit të ekipit inxhinierik, si dhe oraret e punës së anëtarëve të ekipit. Në mënyrë të ngjashme, pozita kërkon përgatitjen e propozimeve, krijimin e datave të përfundimit, vlerësimet e kostos dhe rezultatet e vlerësimit. Pozicioni do të kërkojë marrjen e vendimeve të përditshme për ose brenda ekipit të Inxhinierisë.


Detyrat

 • Eshtë përgjegjës për sigurimin dhe plotesimin e të githë dokumentacionit Tekniko – Ligjor, Ekonomik sipas fazave të projektit në bashkëpumin me Departametet përkatëse (Teknik, Ligjor, Ekonomik) dhe sigurohet që dokumentacioni i projektit të jetë i plote dhe aktual.
 • Eshtë përgjegjes për menaxhimin e grafikut të punimeve dhe ndjekjen e ecurine e tij në koordinim me Departamentin Teknik të Grupit.
 • Eshtë përgjegjës për menaxhimin e buxhetit të projektit.
 • Eshtë përgjegjës për menaxhimin e devijimeve në projekt.
 • Eshtë përgjegjës për menaxhimin e strukturës tekniko- administrative të Projektit.
 • Koordinon përgatitjen e pjesës teknike të kontratave të sipërmarrjes duke përfshirë standartet e ndërtimit, specifikimet, planet e projektit në bashkepunim me Departamentin Teknik dhe Juridik të Grupit. Koordinon përcaktimin e shtojcave të kontratës.
 • Eshtë përgjegjës për përgatitjen e raporteve periodike në lidhje me ecurinë e projektit.
 • Eshtë përgjegjës për plotësimin dhe dokumentimin e të gjitha fazave të projektit dhe arshivimin e tyre. Përgatit plane aftat- shkurtra ne varësi të progresit të projektit.
 • Eshtë përgjegjës për kërkesat dhe/ose objektivat e projektit dhe dokumentimin e tyre për cdo fazë.
 • Eshtë përgjegjës për koordinimin me të gjithë Institucionet, Partneret, Pale të tjera të përfshira dhe në bashkërendim me Departamentet përkatese për ndjekjen e të gjithë problematikave deri në zgjidhjen e tyre, brenda afateve të percaktuara.
 • Eshtë përgjegjes për Kontrollin e materialeve në përputhje më kërkesat e specifikuara.
 • Eshtë përgjegjes që puna të bëhet në mënyrë të sigurtë, në kohë brenda buxhetit dhe në standardet e duhura të cilësisë.
 • Eshtë përgjegjës për monitorimin e progresit, mbikëqyrjen e shpërndarjes së materialeve dhe kryerja e kontrolleve të sigurisë dhe zgjidhja e çdo problemi që mund të pengojë punën.
 • Bashkëpunon me departamentin e blerjes së kompanisë, për të siguruar që urdhrat e blerjes të përcaktojnë në mënyrë adekuate kërkesat e specifikuara.
 • Mbikëqyr operacionet në baza ditore.
 • Eshtë përgjegjës të monitorojë vazhdimisht ecurinë e punonjësve, materialeve, fondeve dhe burimeve të tjera për të eliminuar humbjen. 

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar Fakultetin e Inxhinierise se Ndertimit.
 • Të ketë trajnime specifike në ketë fushe.
 • Të ketë pervojat e përgjithshme në ketë fushë.
 • Të ketë mbi 8 vite eksperience pune.
 • Të ketë eksperienca të mëparshme në zbatim.
 • Prioritet eksperiencat jashtë shtetit.
 • Të ketë aftesi manaxheriale dhe aftësi për të punuar në grup.
 • Të zoterojë gjuhën Angleze dhe Italiane.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Të gjithë kantidatët e interesuar duhet të aplikojnë me CV -në e detajuar në adresën: [email protected]


Suksese!


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".


www.isdc.al


ISDC

I.S.D.C – “International Service & Development Corporation” është një kompani me eksperince shumë vjecare ne Europe e cila vepron në fushën e ndërtimit.

Objekti i kompanise eshte te huajzoje ose te mbledhe para nepermjet kredive afatgjata apo afatshkurtra, obligacioneve, te shese, te hipotekoje, te jap me koncension, menaxhoje, ndertoje, zhvilloje etj.

Dëshira e kompaisë për tu shtrirë akoma dhe më tej bëri që në vitin 2009 I.S.D.C – “International Service & Development Corporation” nisi partneritetin me Shqipërinë. Që prej 2009 ajo vazhdon të jetë një partner i besuar në shërbim të ndërtimit me një portofol të gjerë të projekteve të shtrira në të gjithë Shqipërinë.

Suksesi ynë vjen nga një angazhimi i palëkundur me vizionin e klientit, puna me pasion për praktikat e ndërtimit, bashkëpunimi, dhe kultura e bilancit, integritetit dhe besnikërinë.

Në I.S.D.C, kemi transformuar përvojën e ndërtimit nëpërmjet krijimit të një mjedisi që nxit bashkëpunimin për projektet dhe angazhimin e ekipit profesional.


INFORMACIONE KONTAKTI