Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 75807

Inxhiniere Ndërtimi

Tirane, Shqipëri 12-04-2023 edhe 11 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Inxhinier Ndërtimi

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

12-04-2023

---

---


Përshkrimi

LLAZO eshte krijuar ne vitin 2002 dhe është një ndërmarrje private familjare, me aftësi të klasit të parë në shërbim të gjithë zinxhirit të nevojave të klientit në sektorin e ndërtimit. Ne operojmë sipas një modeli biznesi të integruar që përfshin gamën e plotë të shërbimeve si studim, projektim, prodhim, ndërtim, investim, operim dhe mirëmbajte, duke ofruar zgjidhje për shoqerite publike dhe private në Shqipëri.
Kompania puneson rreth 100 punonjes me nje xhiro vjetore mbi 5 mln Eur.

 • Infrastrukture publike
 • Ndertim dertesash
 • Ujesjelles/Kanalizime
 • Prodhim dhe shperndarje energjie

Selia qendrore e shoqerise ndodhet ne Lushnje dhe filial në Tiranë.
Me shume info: www.llazo.al ,
Instagram: llazo_official
Facebook: LLAZO


Detyrat

 • Përgatitja e preventiv-ofertave, situacioneve mujore, dosjes teknike te zbatimit, proces-verbaleve te ndryshem,librezës së masave, tabeles se ndryshimit te volume, ditarin e objektit, instruktimin mujor teknik, analizë të cmimeve duke përfshirë kontrollet e situacioneve të nënkontraktorëve dhe përgatitjen e situacionit përmbledhës për objektet.
 • Menaxhim dokumentacioni teknik nga aplikimi per leje ndertimi deri ne dorezim per leje shfrytezimi nepermjet portalit e-albania.
 • Ndjekjen e kostos në mënyre periodike gjatë fazës së ndërtimit të objekteve. Hartim raporte dhe statistika kosto per projekte.
 • Mbajtja e korrespondences së nevojshme me autoritetet kontraktore (Bashki, Ministri, Fondacionet e huaja apo Klientet private) për cdo sqarim dhe kërkese që mund të ketë gjatë fazës së përgatitjes së dokumentacionit për çdo procedure prokurimi apo gjate fazes se zbatimit.
 • Rakordim mujor me financën për inventarët, zberthimin e materialeve dhe rakordimin e gjendjes se magazines.
 • Menaxhimi i ofertave dhe prokurimi i blerjes se mallrave dhe sherbimeve sipas ecurise fizike te punime ne kantier.
 • Kontroll periodik i legjislacionit perkates dhe botimeve ne Fletoren zyrtare, në lidhje me KTZ, rregulloret, vendimet KM, cështje të kostove të ndërtimit dhe procedurave të kontrollit tatimor .
 • Identifikimi dhe angazhimi personal për marrjen e masave për përmbushjen e kuadrit ligjor dhe etik nga cdo punonjes, nenkontraktor në cdo aktivitet apo objekt te kontraktuar. 

Kualifikimet

 • Diplome universitare ne Inxhineri Ndertimi
 • Eksperiencë pune mbi 5 vjet
 • Njohuri shumë të mira Autocad dhe paketes Office
 • Te kete njohuri shumë të mira te gjuhes angleze
 • Aftesi shume te mira komunikimi

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Çfarë ofrojmë ne

 • Pagë Bazë e krahasueshme me pozicionet me të mirat në sektorin privat dhe publik.
 • Bonus + shpërblime me arritjen e objektivave.
 • Sistem pagese sipas vjetërsisë.
 • Trajnime dhe mbështetje financiare për rritjen profesionale
 • Ambjent pune shumë miqesor dhe ekip i talentuar.
 • Aktivitete social-kulturore.

Ne do te bejme çmos qe ju te ecni perpara!
Ofrojme mundesite me te mira per te zhvilluar ambiciet dhe pasionet tuaja profesionale dhe personale.
Ofrojme nje vend pune plote mundesi per tu angazhuar ne disa nga projektet me te vecanta te ndertimit.
Ju do te jeni bashkepunetore dhe do te ndermerrni nje rol aktiv ne zbatimin e projekteve me impakte pozitive sociale.
Do te punoni dhe jetoni cdo dite ne nje ambjent pune plote energji pozitive, inkurajues dhe plot mbeshtetje per te drejtuar, mesuar dhe u zhvilluar profesionalisht. 

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV-ne, diplomen dhe nje leter motivimi ne adresen e emailit [email protected] me pershkrim: Punesimi-Ing.X.Y deri me date 30/03/2023.

Vetem kanditatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.
LLAZO garanton qe te dhenat e kandidateve do te trajohen me konfidencialitet maksimal.


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
LLAZO

LLAZO është një ndërmarrje private familjare themeluar në vitin 2002, e cila operon në shërbim të gjithë zinxhirit ne sektorit të ndërtimit, në përmbushje te gjithe nevojave të klientit. Ne operojmë sipas një model biznesi të integruar që përfshin gamën e plotë të shërbimeve si studim, projektim, prodhim, ndertim, investimit, operim dhe mirembajte, duke ofruar zgjidhje për kompanite publike dhe private.


Objekti aktivitetit: Prodhim dhe furnizim betone, Studim/Projektim & Ndërtim, Investim dhe Zhvillim prone.


INFORMACIONE KONTAKTI