Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKodi Punës: 72676

Inxhinier Ndërtimi / Supervizim

Tirane, Shqipëri 19-12-2022 edhe 17 ditë


Dërgoja një miku

Shënim: Adresat e emailit do të përdoren vetëm për dërgimin e kësaj pune.
Detaje të pozicionit

Kategoria e Punës / Profesioni: Tipi i punës: Eksperiencë: Kërkohet foto: Letër interesi:

Inxhinier Ndërtimi

Kohe e plote

---

Jo

Jo

Rroga mujore: Data e përfundimit: Data e fillimit të punës: Numri i kandidatëve:  

---

19-12-2022

---

---


Përshkrimi

Company: Agikons SH. P .K

Location: Tirana, Albania

Departamenti: Teknik & Zbatim

Pozicioni i Punës: Inxhinier Ndërtimi/Supervizim

Pëshkrim i përgjithshëm

Supervizor i Ndërtimit është përgjegjës për supervizimin e projekteve duke kontrolluar projektet, kryerjen e inspektimeve të cilësisë, mbikqyrjen  e nënkontraktuesve dhe stafit të zbatimit te projektit.


Detyrat

 • Inspektim ditor i punimeve dhe kontroll i cilësisë së punimeve;
 • Kontrolli dhe Çertifikimi mujor i punimeve te kryera nga nënkontraktorët, baza, norma.
 • Monitorimin e grafikut të punimeve ndërtimore në përputhje me ndërtimin e objektit;
 • Të krijojë dhe të prodhojë një sistem raportimi ditor të kontrolleve të kryera gjatë proçesit të ndërtimit. Ky raport duhet të ketë detajet e nevojshme në mënyrë që të jetë i mundur vlerësimi i progresit të punimeve duke u refereruar grafikut te punimeve. Në këtë raport duhet të përfshihet një përshkrim i shkurtër i aktivitetit të ndërtimeve;
 • Monitorimi ditor i proçesit të ndërtimit dhe sigurimi që ndërtimi po kryhet në përputhje me projektin dhe specifikimet teknike;
 • Të krijojë dhe prodhojë një raport teknik (te shoqeruar dhe me foto) të mirë organizuar të aktivitetit ndërtimor, ky raport do i dërgohet çdo javë Eprorit;
 • Të menaxhojë çdo ndryshim të punimeve/porosise dhe të kërkoj aprovimin tek strukturat përkatëse për këto ndryshime;
 • Të menaxhoj dhe të përgjigjet në bashkëpunim me Inxhinierin kërkesave për informacion që mund të ketë investitori.
 • Të kontrollojë dhe të raportojë për progresin e punimeve;
 • Të përcaktojë mënyrën dhe frekuencën e testimeve për punimet dhe materialet ndërtimore;
 • Të miratojë punimet e kryera dhe materialet e përdorura gjatë ndërtimit;
 • Të kryejë kontrolle të vazhdueshme si dhe një kontroll përfundimtar përpara nisjes së proçedurës për dorëzimin e objektit; (baza per aktet e kolaudimit)
 • Të sigurojë që po zbatohen të gjitha kërkesat ligjore për objektin.
 • Të kontrollojë dhe të miratojë dokumentat e realizuara gjatë ndërtimit të objektit.
 • Çdo detyrë tjetër të diktuar nga nevojat e punës.

Kualifikimet

 • Diplomë në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit.
 • Kandidatët preferohen te kenë minimalisht 5 vite pune si Inxhinier Ndërtimi në SUPERVIZIM por përparësi kanë kandidatët me më shumë vite eksperiencë në këtë fushë.
 • Të zotërojë liçensë të vlefshme në Projektim dhe / ose Mbikëqyrje në kolaudim, në të kundërt të plotësojë kriteret e nevojshme për tu pajisur më një të tillë.
 • Avantash kandidatet të cilët disponojnë më shumë pika në keto Liçensa.
 • Të zoterojë shumë mirë programin AUTOCAD, si dhe ‘’Paketën Office’’.
 • Të ketë njohuri shumë të mira në leximin, zbatimin dhe supervizimin e projekteve.
 • Preferohet të zoterojë gjuhën Angleze dhe Italiane.
 • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.

 


Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar ose apliko nga duapune.com.

Departamenti i Burimeve Njerezore
Agikons. Sh. P. K
Kontakt: 068 40 52 085 / 068 40 16 639
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane


Si të kryeni me sukses aplikimin tuaj tek duapune.com!


1. Fillimisht klikoni butonin "Aplikoni".

2. Pasi klikoni këtë buton, më poshtë ju shfaqet mundësia të përzgjidhni 1 nga CV tuaja që keni krijuar në llogari si punëkërkues.

3. Në rast se kompania kërkon dokumenta shtesë, ju do të keni mundësi që të përzgjidhni dokumentat nëpërmjet rubrikës "Bashkëngjit Dokumente" që do të shfaqet poshtë "Zgjidhni CV që i përshtatet më së miri pozicionit të punës".

4. Në fund klikoni butoni "Dërgo".
Agikons

''Agikons'' sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ‘’Marea Resort’’ (Kavajë), “Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), “Plazhi i Gurtë” (Qeparo), “Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe “Meshtekna” Brezovice. Agikons vlërëson burimet njerëzore si asetin me të madh të shoqërisë, duke kontribuar në zhvillimin dhe promovimin e tyre në fusha të ndryshme profesionale. Talentet e reja kanë mundësinë e përvetësimit të njohurive me profesionistët më të mire të fushës .


INFORMACIONE KONTAKTI