Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKëshilla për punëdhënës

Duapune.com – sponsor loka...

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organ...11 Punët më të çmendura në botë

Kujtdo prej nesh në fëmijëri i ka ndodhur të paktën një herë të vetme t’i bëhet pyetja “Çfarë dëshir...Koha për “Inno-Tech Camp T...

Jeni duke ndjekur rrugën e teknologjisë dhe inovacionit? Por bota e sipërmarrjes është gjithashtu pj...Si të menaxhosh punëtorët e vetë...

  Ekzistojnë një lloj punonjësish që zakonisht dinë për punën e tyre më tepër se kushdo tjetër...Si të miratohet ideja juaj

 Kur ju keni një ide brilante, mos pretendoni se të tjerët do të entuziazmohen për këtë gjë. Duhet t...Arsye për të mos deleguar punën

Shumë ekspertë të menaxhimit do t’ju këshillojnë të delegoni punët apo detyrat punonjësve tuaj...Rregullat si të organizojmë taki...

  Kur keni një ekip pune të shpërnadarë në pjesë të ndryshme të botës, ku dhe koha është e ndryshme...Mënyrat efektive për të komunik...

 Si menaxher, është detyra juaj për të krijuar një vizion për ekipin apo departamentin tuaj që drejt...Një vit i Ri. Një strategji e re...

  Me fillimin e një viti të ri ndaloni një çast dhe shikoni pas se si ju i menaxhoni gjërat tuaja. Ë...Si të kemi një fillim të ri

   Liderët apo drejtuesit të cilët kanë themeluar dhe kanë ngritur kompani, shpesh hedhin vështrimin...Kurthet e komunikimit që pengojn...

     Shumë drejtues janë të interesuar në rritjen e bizneseve të tyre nëpërmjet inovacioneve, por në...Si të flasim në një takim

Të folurit nëpër takime është proces i lehtë për disa persona, por për një pjesë tjetër mund të jetë...Tre mësime të cilat menaxherët n...

Menaxherët shpesh harrojnë se si është të gjendesh në anën tjetër të tavolinës, të jesh pjesë e ekip...Menaxhimi i punonjësve në median...

Më poshtë janë disa hapa për të udhëzuar punëdhënësin në krijimin e politikave për punonjësit e tyre...Vendim-marrja për shpërblime

Periudhat e shpërblimeve të punonjësve janë të vështira për menaxherët. Ata duhet të vendosin se cil...Duhet të jesh autoritar dhe lide...

Në ekonominë e vëshirë te ditëve të sotme, a duhet që liderët të jenë autoritarë, analitikë dhe të o...Si të kapërcejme problemet që li...

Nëse jeni duke përgatitur një prezantim, ose duke shkruar një shkrim përmbledhës, mund të jetë e vës...Një mënyrë e thjeshtë për të kap...

Mos u mbeshtesni në kujtesën tuaj ose të celularit tuaj për të ruajtur idetë e mira. Përdorni mënyrë...3 hapat që duhet të ndiqni para...

Bisedat e vështira janë pjesë e pashmangshme e punës së cdo manaxheri. Këtu janë 3 këshillat që duhe...4 Këshilla për të shkruar email...

Ne të gjithë kemi fshirë një email për shkak se sapo e kemi hapur, nuk na është dukur i rëndësishëm...3 Pyetje për një “brainsto...

Seancat e “brainstorming” shumë shpesh përfundojnë në humbje kohe, me të njejtat ide qe...Kërkimi i punës, çfarë mendojnë...

A është “copa e letrës” ende       efikase për gjetjen e një pune? Intervistë me Patrizi...Çfarë shikojnë rekrutuesit te ka...

Sipas disa studimeve të bëra, 93% e rekrutuesve ende bazohen te CV, megjithatë ata kontrollojnë edhe...A ju shkakton stres vendi i punë...

Ju ndoshta as që e merrni me mend, por vendi juaj i punës mund të ndikojë tek ju duke ju bërë të ndi...Modeli i Ri i Profesionistëve të...

Profesionistët e HR nuk duhet të aspirojnë më për të qënë thjesht menaxher të talentuar.  Në vend të...Si të përmirësoni shanset për tu...

Kur kërkoni punë ju duhet të jeni në dijeni të plotë të aftësive tuaja. Kjo do tju ndihmojë të gjeni...6 programe për menaxhimin e proj...

Drejtimi i një projekti përfshin pjesën e planifikimit, alokimin e personelit, parave, rezervave dhe...Si të formulojmë postimet për pu...

Marrëdhënia mes punëdhënësit dhe punëkërkuesit mund të shihet në dy këndvështrime. Nga njëra anë, ka...5 mënyra se si të bëheni një pun...

A është vërtetë e rëndësishme të jesh një punëdhënës i niveleve të larta? Kompani të mëdha si Google...Punët më të reja të ditës tek du...

Financier         https://duapune.com/jobs/financier/profesionisti-recruitment-agency/tirane/financi...Punët më të reja të ditës tek du...

Intervistues gjermanisht         https://duapune.com/jobs/operator/acc-shpk/tirane/mitarbeiter-fur-d...Punët më të reja të ditës tek du...

Finance and Office Administration         http://duapune.com/jobs/financier/aam/tirane/finance-and-o...Punët më të reja të ditës tek du...

Chief Financial Officer (CFO)     https://duapune.com/jobs/financier/topstart-sha/tirane/chief-finan...Punët më të reja të ditës tek du...

Tax Consultant      https://duapune.com/jobs/financier/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/tax-...Punët më të reja të ditës tek du...

Ekonomiste/Financiere/Kontabiliste       https://duapune.com/jobs/financier/bozgo-shpk/tirane/menaxh...Punët më të reja të ditës tek du...

Marketing Brand Manager       https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Manager     https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-group/tirane/sales-manager-16271 Business...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-ke...Punët më të reja të ditës tek du...

Staf akademik për vitin akademik 2015/2016 https://duapune.com/jobs/ekonomist/kolegji-universitar-un...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi ne Zabtim     https://duapune.com/jobs/inxhinier/lim-em/tirane/inxhinier-ndertimi...Punët më të reja të ditës tek du...

Copywriters Web/Social    https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/netrecruita...Punët më të reja të ditës tek du...

Project Officer     https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/project-office...Punët më të reja të ditës tek du...

Front End - Wordpress Developers     https://duapune.com/jobs/programues/manoolia-digital-agency/tir...Risitë e duapune.com në Panairin...

Duapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mje...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/professional-marketing-albania/tirane/hr-man...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Planner   https://duapune.com/jobs/marketing/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/media-planner...Punët më të reja të ditës tek du...

Technical Marketing Engineer – Campaigns Operator    https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/a...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16023 Business Ana...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Akademik/ KryeTrajner   https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/prishtine...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Dege ne Tirane    https://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/dre...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Finance    https://duapune.com/jobs/financier/elite-jobs/tirane/drejtor-finance-15949 Financ...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj  https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshill...Punët më të reja të ditës tek du...

Programues / Informaticien    https://duapune.com/jobs/informaticien/qpbe-qendra-e-promovimit-te-biz...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/pirraci-u6/tirane/inxhinier-ndertimi-strukt...Punët më të reja të ditës tek du...

Senior Lawyer in Loan’s recovering Sector, Legal Affairs Departement https://duapune.com/jobs/jurist...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Analysts with English and Greek/Danish/Italian/Norwegian/Swedish  https://duapune.com/jobs/gaz...Punët më të reja të ditës tek du...

Shef Kuzhine    https://duapune.com/jobs/15775 Inxhinier Topograf     https://duapune.com/jobs/15792...Punët më të reja të ditës tek du...

Perfaqesues Mjekesor    https://duapune.com/jobs/15762 Inxhinier Projektues    https://duapune.com/j...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialist i Marrjes ne Sigurim, Dega Fier   https://duapune.com/jobs/15751 Avokate    https://duapu...Punët më të reja të ditës tek du...

Anti-Bribery & Compliance Assistant   https://duapune.com/jobs/15723 Assistant Permitting Manage...Punët më të reja të ditës tek du...

Account Manager  https://duapune.com/jobs/15706 HR Manager  https://duapune.com/jobs/15705 Menaxher...Punët më të reja të ditës tek du...

Arkitekt/e   https://duapune.com/jobs/15693 Menaxher Shitjesh  https://duapune.com/jobs/15686 Gazeta...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher klientesh/Kredi te vogla   https://duapune.com/jobs/15680 Menaxher Klientesh/Kredi SME   ht...Punët më të reja të ditës tek du...

Accounting Executive    https://duapune.com/jobs/15613 Business Sales Advisor Shkoder   https://duap...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15576 Drejtor Shitjesh https://duapune.com/jobs/15577 Ek...Punët më të reja të ditës tek du...

Export Manager   https://duapune.com/jobs/15529 Inxhinier/e Durres   https://duapune.com/jobs/15454...Punët më të reja të ditës tek du...

Smart Metering Project: Pre-configuration Technician https://duapune.com/jobs/15453 Smart Metering M...Punët më të reja të ditës tek du...

Country Manager   https://duapune.com/jobs/15495 Secretary   https://duapune.com/jobs/15496 Inxhinie...Punët më të reja të ditës tek du...

              Drejtues Prodhimi   https://duapune.com/jobs/15382...Punët më të reja të ditës tek du...

              Koordinatore shitjesh Kruje   https://duapune.com/j...Punët më të reja të ditës tek du...

Bank Branch Manager – Elbasan https://duapune.com/jobs/15380 Recepsionist   https://duapune.com/jobs...Punët më të reja të ditës tek du...

  Perkthyes/e, Interpret/e   https://duapune.com/jobs/15360 Menaxher Dyqanesh   https://duapune...Punët më të reja të ditës tek du...

              Real Estate Manager  https://duapune.com/jobs/15309...Punët më të reja të ditës tek du...

              Supervisor Key Account   https://duapune.com/jobs/1...Punët më të reja të ditës tek du...

              Asistente  https://duapune.com/jobs/15227 Recepsion...Punët më të reja të ditës tek du...

              Specialist Ligjor https://duapune.com/jobs/15208 Ar...Si të shkruani një “njoftim pune...

Dëshironi të punësoni një punonjës të ri? Keni marrë aprovimin e duhur dhe keni edhe fondet e duhura...Mbylleni ditën në mënyrën më të...

Gjatë 5 minutave të para të ditës ne vendosim standartet për ditën në vazhdim. Duke vendosur disa st...Si t’i kërkoni shefit tuaj...

Të kërkoni nga shefi juaj një rekomandim për një punë tjetër nuk është shumë e thjeshtë. Po ashtu në...10 Profesionet që do të automati...

Ekspertët kanë parashikuar se shumë nga profesionet e njerëzve do të zëvëndësohen duke u automatizua...Si të mos humbisni punonjësin tu...

Ju e dini se cili është punonjësi juaj më i mirë, është ai tek i cili mund të mbështeteni kurdo, ai...Spektakli “Fillon të hënën”

Administratori i kompanisë DM Consulting Services dhe i portalit për punësim online më të njohur në...Duapune.com versioni i ri 3.0

Duapune.com është portal online i cili i dedikohet plotësisht punësimit dhe edukimit nëpërmjet mundë...Gabimet e zakonshme që bëjnë pun...

Është gjithmonë një detyrë e frikshme kur jeni duke aplikuar për punën tuaj ideale. Të kërkoni një k...7 gabimet e zakonshme që bëjnë p...

Është gjithmonë një detyrë e frikshme kur jeni duke aplikuar për punën tuaj ideale. Të kërkoni një k...3 Minuta ushtrime në zyrë për le...

Të rrini ulur në një tavolinë gjithë ditën mund të ketë pasoja në shpinë, qafë dhe supe. Për fat të...Si ti përgjigjeni pyetjes “Cila...

Një pyetje e projektuar për të kapur të intervistuarin të papërgatitur, apo një pyetje e rëndësishme...Vishuni për të qenë të suksesshë...

Të gjithë kemi qenë në atë situatë: të nervozuar, me duar të djersitura, të pasigurtë për atë që na...Gjuha e trupit gjatë intervistës

Kur merrni pjesë në një intervistë duhet të mendoni për shumë gjëra, nga dhënia e përgjigjeve të duh...Cilat janë pritshmëritë tuaja pë...

Kjo pyetje edhe pse duket sikur bëhet me tendencë të mirë ka shumë raste që i ka bërë disa persona t...Trajnimi “Rekrutimi dhe In...

www.duapune.com në bashkëpunim me CBTL dhe DM Consulting Services organizon dt. 18 Janar 2014 Trajni...Paragjykimi i të diplomuarve

Një nga arsyet që shumë nga ne vendosin të shkojnë në universitet është për prospektivat atraktive t...Gjërat që nuk duhet t’i ke...

Ju harxhoni 8 orë në ditë në tavolinën tuaj të punës e cila është pothuajse trecereku i ditës, kësht...Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëz...

Duapune, DM-Consulting dhe CBTL organizuan me sukses në date 19 Tetor 2013, në ambientet e “Hotel de...Dëshironi të jeni të lumtur dhe...

Pse është e rëndësishme të bëni një punë që e pëlqeni? Shumë njerëz aplikojnë për punë duke u bazuar...Stresi

Ne të gjithë vuajmë nga stresi në një pikë të jetës tonë. Është diçka vjen dhe ikën në kohë të vësht...Fillimi i ditës së punës me kafe

Kafja është pija më popullore në botë dhe një nga çështjet më të diskutueshme midis kërkuesve në të...Pse të diplomuarit bëhen punonjë...

Të sapo diplomuarit bëhen punonjësit më të mirë për disa arsye. Në varësi të kompanisë, industrisë d...Shprehjet që duhen shmangur në p...

Në një vend pune profesional është e rëndësishme të silleni në mënyrë jo ofenduese me njerëzit që pu...