Mendimi Juaj

Nëse keni mendime për të ndarë, ju lutemi na dërgoni komentet tuaja.
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.

Trego historinë tënde

Jeni të mirëpritur të na shkruani historinë tuaj të suksesit që keni realizuar duke përdorur portalin duapune.com
Ju lutemi plotësoni formën elektronike të mëposhtme:
Ju faleminderit.

Nëse dëshironi të merrni përgjigje, vendosni emailin tuaj në mesazh.Mirëseerdhët në duapune.comKëshilla për punëkërkues

How to talk yourself into a job

An impressive resume is important, but it’s your voice that may land you the perfect job. Speak up a...Rrjeti i njohjeve në punën tuaj...

Ekspertët mendojnë se lidhjet e brendshme që krijohen që në ditët e para të punës janë çelësi për të...Punët më të reja të ditës tek du...

Financier         https://duapune.com/jobs/financier/profesionisti-recruitment-agency/tirane/financi...Punët më të reja të ditës tek du...

Intervistues gjermanisht         https://duapune.com/jobs/operator/acc-shpk/tirane/mitarbeiter-fur-d...Si ndikon timbri i zërit tuaj në...

Një CV e mirë sigurisht që është e rëndësishme, por zëri juaj gjatë intervistës është gjithashtu një...Punët më të reja të ditës tek du...

Finance and Office Administration         http://duapune.com/jobs/financier/aam/tirane/finance-and-o...Punët më të reja të ditës tek du...

Chief Financial Officer (CFO)     https://duapune.com/jobs/financier/topstart-sha/tirane/chief-finan...Punët më të reja të ditës tek du...

Tax Consultant      https://duapune.com/jobs/financier/pricewaterhousecoopers-audit-shpk/tirane/tax-...Punët më të reja të ditës tek du...

Ekonomiste/Financiere/Kontabiliste       https://duapune.com/jobs/financier/bozgo-shpk/tirane/menaxh...Punët më të reja të ditës tek du...

Marketing Brand Manager       https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Manager     https://duapune.com/jobs/shitje/infosoft-group/tirane/sales-manager-16271 Business...Pjesa I: 10 nga 31 pyetjet me te...

Shume nga keto pyetje jane standarde, dhe e kane burimin nga CV-ja. Mund te lexoni per me shume http...Punët më të reja të ditës tek du...

Sales Account Manager         https://duapune.com/jobs/shitje/printec-albania-ltd/tirane/sales-accou...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj       https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-ke...Punët më të reja të ditës tek du...

Staf akademik për vitin akademik 2015/2016 https://duapune.com/jobs/ekonomist/kolegji-universitar-un...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi ne Zabtim     https://duapune.com/jobs/inxhinier/lim-em/tirane/inxhinier-ndertimi...Punët më të reja të ditës tek du...

Elektricist / Inxhinier ne laborator Fier     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/htt-high-t...Panairi i Punës në UNYT 2015

Në mjediset e Universitetit të New York-ut në Tiranë më 4 qershor 2015 u zhvillua për të disatën her...Punët më të reja të ditës tek du...

Copywriters Web/Social    https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/netrecruita...Panairi i parë i Punës në Univer...

Në mjediset e Universitetit Metropolitan në Tiranë më 3 qershor 2015 u zhvillua për herë të parë Pan...Punët më të reja të ditës tek du...

Project Officer     https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/risialbania/tirane/project-office...Punët më të reja të ditës tek du...

Front End - Wordpress Developers     https://duapune.com/jobs/programues/manoolia-digital-agency/tir...Risitë e duapune.com në Panairin...

Duapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mje...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/professional-marketing-albania/tirane/hr-man...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Planner   https://duapune.com/jobs/marketing/ep-partners-consultancy-shpk/tirane/media-planner...Punët më të reja të ditës tek du...

VAS Support Specialist   https://duapune.com/jobs/tik-teknologjia-e-informacionit-dhe-komunikacionit...Punët më të reja të ditës tek du...

Technical Marketing Engineer – Campaigns Operator    https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/a...Punët më të reja të ditës tek du...

HR Manager    https://duapune.com/jobs/burime-njerezore/duapune/tirane/hr-manager-16023 Business Ana...Panairi i Punës UET 2015

Duapune.com morri pjesë me stendën e saj në Panairin e Punës pranë Universitetit Europian të Tiranës...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher Akademik/ KryeTrajner   https://duapune.com/jobs/aktor/helen-ogrady-drama-academy/prishtine...Punët më të reja të ditës tek du...

Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës   https://duapune.com/jobs/...Si të aplikoni dhe të fitoni një...

Për shumë arsye, në një moment të jetës, mund të jeni duke kërkuar një punë ku jeni i mbikualifikuar...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Dege ne Tirane    https://duapune.com/jobs/ekonomist/banka-kombetare-tregtare-bkt/tirane/dre...Punët më të reja të ditës tek du...

Drejtor Finance    https://duapune.com/jobs/financier/elite-jobs/tirane/drejtor-finance-15949 Financ...Punët më të reja të ditës tek du...

Koordinator Projekti me Djemtë e Rinj  https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/linja-e-keshill...Punët më të reja të ditës tek du...

Programues / Informaticien    https://duapune.com/jobs/informaticien/qpbe-qendra-e-promovimit-te-biz...Dëshironi karrierë si software d...

Bota e zhvillimit të software-ve është shumë e shpejtë. Me një shumëllojshmëri gjuhësh programimi pë...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier    https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/pirraci-u6/tirane/inxhinier-ndertimi-strukt...Punët më të reja të ditës tek du...

Lawyer in Loan’s Recovering Sector, Legal Affairs Department    https://duapune.com/jobs/jurist/bank...Punët më të reja të ditës tek du...

Senior Lawyer in Loan’s recovering Sector, Legal Affairs Departement https://duapune.com/jobs/jurist...Shprehje nga Alice Walker

Arsyeja pse njerëzit heqin dorë duke mos besuar te fuqitë e tyre është se mendojnë se nuk kanë asgjë...Punët më të reja të ditës tek du...

Media Analysts with English and Greek/Danish/Italian/Norwegian/Swedish  https://duapune.com/jobs/gaz...Punët më të reja të ditës tek du...

Shef Kuzhine    https://duapune.com/jobs/15775 Inxhinier Topograf     https://duapune.com/jobs/15792...Panairi i Punës AUK 2015

Zyra për Shërbimet e Karrierës dhe Qeveria e Studentëve të Universitetit Amerikan në Kosovë, organiz...Punët më të reja të ditës tek du...

Perfaqesues Mjekesor    https://duapune.com/jobs/15762 Inxhinier Projektues    https://duapune.com/j...Punët më të reja të ditës tek du...

Specialist i Marrjes ne Sigurim, Dega Fier   https://duapune.com/jobs/15751 Avokate    https://duapu...Punët më të reja të ditës tek du...

Anti-Bribery & Compliance Assistant   https://duapune.com/jobs/15723 Assistant Permitting Manage...Punët më të reja të ditës tek du...

Account Manager  https://duapune.com/jobs/15706 HR Manager  https://duapune.com/jobs/15705 Menaxher...Punët më të reja të ditës tek du...

Arkitekt/e   https://duapune.com/jobs/15693 Menaxher Shitjesh  https://duapune.com/jobs/15686 Gazeta...Panairi i Karrierës në UBT 2015

Zyra e Karrierës së Universitetit Buqësor të Tiranës organizoi në 6 maj 2015 në mjediset e tij Panai...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher klientesh/Kredi te vogla   https://duapune.com/jobs/15680 Menaxher Klientesh/Kredi SME   ht...Punët më të reja të ditës tek du...

Accounting Executive    https://duapune.com/jobs/15613 Business Sales Advisor Shkoder   https://duap...Panairi “Punësim – Mundësi” 2015

Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë organizoi në datat 29, 30 prill dhe 1 maj 2015 Panarin e P...Punët më të reja të ditës tek du...

Inxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15576 Drejtor Shitjesh https://duapune.com/jobs/15577 Ek...Punët më të reja të ditës tek du...

Accounting Specialisthttps://duapune.com/jobs/15552 BI Analyst / Developer  https://duapune.com/jobs...UEJL Panairi i Karrierës Tetovë

Në mjediset e Unversitetit e Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 29 prill 2015, u organizua...Punët më të reja të ditës tek du...

Export Manager   https://duapune.com/jobs/15529 Inxhinier/e Durres   https://duapune.com/jobs/15454...Punët më të reja të ditës tek du...

Smart Metering Project: Pre-configuration Technician https://duapune.com/jobs/15453 Smart Metering M...Punët më të reja të ditës tek du...

Country Manager   https://duapune.com/jobs/15495 Secretary   https://duapune.com/jobs/15496 Inxhinie...Punët më të reja të ditës tek du...

              Drejtues Prodhimi   https://duapune.com/jobs/15382...Si të sillem kur na thuhet se je...

Nëse keni kualifikime, eksperienca të shumta dhe aftësi që i përshtaten një niveli manaxherial ose n...Punët më të reja të ditës tek du...

              Koordinatore shitjesh Kruje   https://duapune.com/j...Panairi i dytë i Karrierës në Ep...

Më 21 prill 2015 në mjedisiet e Universitetit Epoka u organizua “Panairi i dytë i Karrierës”. Aktivi...Punët më të reja të ditës tek du...

Bank Branch Manager – Elbasan https://duapune.com/jobs/15380 Recepsionist   https://duapune.com/jobs...Panairi “Eksploro botën tënde” 2...

Në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë në Tiranë në datën 16 prill 2015, Qendra e Karrierës së Univer...Punët më të reja të ditës tek du...

  Perkthyes/e, Interpret/e   https://duapune.com/jobs/15360 Menaxher Dyqanesh   https://duapune...Stazh profesional prane KPMG Rum...

Filluan aplikimet per ndjekjen e stazhit profesional ne Rumani prane KPMG. Per te aplikuar duhet: te...Punët më të reja të ditës tek du...

              Real Estate Manager  https://duapune.com/jobs/15309...Punët më të reja të ditës tek du...

              Procurement Manager https://duapune.com/jobs/14874...Punët më të reja të ditës tek du...

              Asistente  https://duapune.com/jobs/15227 Recepsion...Punët më të reja të ditës tek du...

              Specialist Ligjor https://duapune.com/jobs/15208 Ar...Jeni ju ose miqte tuaj te intere...

Vizitoni faqen e Internetit Edukim ne SHBA,  per te mesuar per 5 hapat qe duhet te ndermerrni.  ...Punët më të reja të ditës tek du...

              Inxhinier Ndertimi https://duapune.com/jobs/15161 T...Punët më të reja të ditës tek du...

              Area manager Tirane https://duapune.com/jobs/15139...Pse duhet të kërkojmë që tani pu...

Nëse shihni jashtë dritares suaj: veshje dimri, temperatura të ulta, sigurisht që është e vështirë t...Si të fitoni vendin e punës në n...

Kur jeni pjesë e listës së shkurtër të kandidatëve finalë për një intervistë të dytë pune, çelësi i...Punët më të reja të ditës tek du...

Menaxher/e për administrate dhe financa https://duapune.com/jobs/15068 Specialist i Larte Prokurimes...Punët më të reja të ditës tek du...

Consultancy services https://duapune.com/jobs/15047 Portfolio and Investment Project Manager https:/...Çfarë nuk duhet të përfshini në...

Të shkruash një CV është shpesh një detyrë e vështirë, sepse ju keni vetëm disa faqe në dispozicion...Mbylleni ditën në mënyrën më të...

Gjatë 5 minutave të para të ditës ne vendosim standartet për ditën në vazhdim. Duke vendosur disa st...Si t’i përgjigjemi pyetjeve të n...

Zakonisht, kur përgatiteni për një intervistë pune, duhet të keni parasysh edhe disa pyetje të vësht...Si t’i kërkoni shefit tuaj...

Të kërkoni nga shefi juaj një rekomandim për një punë tjetër nuk është shumë e thjeshtë. Po ashtu në...10 Profesionet që do të automati...

Ekspertët kanë parashikuar se shumë nga profesionet e njerëzve do të zëvëndësohen duke u automatizua...Strategjitë më të suksesshme për...

Ju keni shkruar tashmë një Cv, një letër motivimi, ndoshta  keni edhe një profil në Linkedin. Pra ju...Rrugëtimi drejt Sipërmarrjes dhe...

E keni menduar që edhe Sipërmarrja mund të jetë një drejtim i duhur në karrierën tuaj? Prandaj edhe...Nisma “Rruga drejt Sipërmarrjes”

Frymëzuar nga përvoja shumë vjeçare në vendin e realizimit të ëndrrave – SHBA dhe me mbështetj...Spektakli “Fillon të hënën”

Administratori i kompanisë DM Consulting Services dhe i portalit për punësim online më të njohur në...Duapune.com versioni i ri 3.0

Duapune.com është portal online i cili i dedikohet plotësisht punësimit dhe edukimit nëpërmjet mundë...Si t’i përgjigjeni pyetjes: Përs...

Nëse nuk ju kanë pyetur asnjëherë “përse jeni larguar nga puna juaj e fundit” ose ndonjë pyetje të n...Panairi i Karrierës në Universit...

Si çdo vit rradhazi edhe këtë vit (5 qershor 2014) në mjediset e jashtme të Universitetit të New Yor...Panairi i Punësimit në UET

Në mjediset e Universitetit Europian të Tiranës (UET) më 22 maj 2014 u zhvillua Panairi i Punës për...Panairi i Karrierës “Eksploro Bo...

21 maj 2014 Për të dytin vit rradhazi u organizua Panairi i Karrierës “Eksploro Botën tënde…” i Univ...Panairi i Punës “Punësim Mundësi...

Në datat 30 prill,1,2,3 dhe 4 maj 2014 u organizua në Pallatin e Kongreseve Panairi i Punës “Punësim...Duapune.com tashmë edhe në celul...

Duapune.com portali që prej kaq kohësh ju ka ardhur në ndihmë të gjithëve për gjetjen e nje punë në...Panairi i Parë i Karrierës në Un...

Në datën 22 prill 2014 në Universiteti Epoka u organizua Panairi i Parë i Karrierës ku morrën pjesë...Duapune.com merr pjesë në eventi...

Në datën 28 Mars 2014 me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të biznesit dhe organizatave publike u organiz...Si t’i përgjigjeni pyetjes: Përs...

Kandidatët shpesh nuk i kushtojnë rëndësi praktikës së përgjigjeve për këtë pyetje, edhe pse është n...Si t’i përgjigjeni pyetjes në in...

Gjatë intervistës kjo pyetje mund të duket e çuditshme dhe mund  t`ju zërë në befasi. Por pyetja “Ku...